2023-04-04

Staj Başvuru Tarihleri:

03 Nisan-31 Mayıs 2023

Staj Tarihi:

01-28 Ağustos 2023 (20 iş günü)

Staj Yönergesi

Ek 1: Öğrenci Staj Dosyası

Ek 1:Öğrenci Staj Dosyası (İngilizce)

Ek 2:  TNKÜ Zorunlu Staj Formu

STAJ BAŞVURUSUNDA İZLENECEK YOL

·Zorunlu stajını yapacak öğrenciler; Öğrenci Staj Bilgi Formunu doldurarak, staj yapılacak yerin işveren veya yetkilisine de ilgili alanları onaylatacaktır. Onaylatılan Öğrenci Staj Bilgi Formu elden 31 Mayıs 2023 tarihine kadar Öğrenci İşleri Bürosuna gönderilecektir.

·Staj Başvuru tarihleri arasında başvurusunu yapmayanlar, zorunlu staj uygulamasından “Başarısız” olarak değerlendirilecektir.

·Staj başvuruları, Staj Komisyonu tarafından değerlendirilerek ilan edildikten sonra, öğrenciler Dekanlık tarafından ilan edilen staj tarihleri arasında zorunlu stajlarını yapacaklardır.

·Staj sürecinde, Öğrenci Staj Dosyası doldurulacak ve takip eden Eğitim-Öğretim Döneminin başladığı ilk ay içerisinde öğrenci işlerine elden teslim edilecektir.

·Öğrenci Staj Dosyasını zamanında teslim etmeyenler, zorunlu staj uygulamasından “Başarısız” olarak değerlendirilecektir.