2020-11-13

Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürü Sayın Veteriner Hekim Oktay ÖCAL, Veteriner Fakültesi Dekanlığına atanan Sayın Prof.Dr. Nuri ALTUĞ''a tebrik ziyaretinde bulundular.

Tekirdağ İl Tarım ve  Orman Müdürü Sayın Veteriner Hekim Oktay ÖCAL, Veteriner Fakültesi Dekanlığına atanan Sayın Prof.Dr. Nuri ALTUĞ'a tebrik ziyaretinde bulundular.
          Ziyarette  Trakya Bölgesine  hizmet sunmak üzere yapımı hızlandırılarak ivedi açılış aşamasına hazırlanan Veteriner Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi hakkında Dekanımız Prof.Dr. Nuri ALTUĞ ve İl Müdürü Sayın Oktay ÖCAL karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Dekanımız Prof.Dr.Nuri, ALTUĞ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İl Müdürü Veteriner Hekim Sayın OKTAY ÖCAL'a teşekkürlerini iletti.