2020-10-08

Veteriner Fakültesinde Dekanlık Görevi Devir Teslimi Gerçekleşti



 

 

Prof. Dr. Nuri ALTUĞ, gerçekleşen devir teslim ile Veteriner Fakültesi Dekanlığını uhdesinde bulunduran Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI’dan görevi devralarak Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Veteriner Fakültesinde Dekan Vekili olarak görevine başladı.

Veteriner Fakültesi Dekanlık Makamında gerçekleşen devir teslimde Prof. Dr. Nuri ALTUĞ, Dekanlık mührünü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER’in elinden teslim alarak görevine başlamış oldu.

Prof. Dr. Bülent EKER, Dekan Prof. Dr. Nuri ALTUĞ’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak “Çıktığınız bu yolda muvaffakiyetler diliyorum” dedi. Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI da Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin bölge hayvancılığı için öncü bir kurum olduğunu, Veteriner Fakültesinin çalışmalarının da bu nedenle çok kıymetli olduğuna inandığını belirterek Prof. Dr. Nuri ALTUĞ’a başarı temennisinde bulundu.

Veteriner Fakültesinin yeni Dekanı Prof. Dr. Nuri ALTUĞ ise NKÜ ailesinin bir ferdi olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Fakültemizi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesini hep birlikte daha ileriye götüreceğiz. Çalışmalarımızla da yetiştiricilerimize öncü olacağız” şeklinde konuştu.