2021-03-05

Trakya Bölgesi Veteriner Hekimler Odası’ndan Fakültemiz Dekanlığına Nezaket Ziyareti

Trakya Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Veteriner Hekim Uğur Cengiz ÇAKIR ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fakültemiz Dekanlığına Nezaket Ziyaretinde bulundular. Görüşmede Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Nuri ALTUĞ Fakültemizin Mevcut Durumu ve Gelecek Vizyonu hakkında bilgiler verdi. Oda Başkanı Veteriner Hekim Uğur Cengiz ÇAKIR ise Fakültenin Trakya Bölgesi için önemli bir yeri olduğunu, Fakülte Bünyesinde Yakın Zamanda Açılması Planlanan Hayvan Hastanesinin Meslektaşlar ve Bölge Hayvancılığının kalkınmasına büyük katkı sağlayacağını belirttiler. Görüşmede daima karşılıklı iş birliği ve diyalog içerisinde bulunmanın önemi vurgulandı.