2020-12-31

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarı Yılı Bütünleme Sınav Programı

SINAVA GİRİŞ HAKKINDA

ÖNEMLİ DUYURU

2020 – 2021 Güz Dönemi Bütünleme Sınavlarının sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için aşağıdaki kurallara uyulması gerekmektedir;

1-  Bilgisayarınızın saatini kesinlikle değiştirmeyiniz.

2-  Bilgisayarınızın saat dilimini kesinlikle değiştirmeyiniz.

3-  Saatinizin doğru olduğundan emin olunuz.

4-  Sınav esnasında sayfa yenileme yapmayınız.

5-  Sınav sayfasını, sınavınızı tamamlamadan kapatmayınız. “Kapat” tuşunu kullanmanız durumunda da sınavınız sonlandırılmaktadır.

6-  Tarayıcınızda “Geri” tuşuna basmayınız.

7-  Farklı cihazda ya da farklı tarayıcıda aynı anda sınav ekranını açmayınız.

8-  İnternet kesintisinde dahi sayfa yenileme yapmayınız. İnternete bağlanınca sınav devam edecektir.

9-  Öğrencilerin NKUZEM sınav sistemine girişinde Google Chrome, Microsoft Edge vb. tarayıcıları kullanılması önerilmektedir.

10Öğrenciler sınav öncesi duyuru kısmında “sınavı bitir” butonuna bastıktan sonra sınava tekrar giremeyeceklerdir. Bununla birlikte oluşabilecek kısa süreli teknik aksaklıklar nedeni ile öğrenciler sınav süresi dahilinde birden çok defa sınava katılabileceklerdir.

11- Yaşanabilecek olası bir problemin ekran görüntüsünü (fotoğraf vb.) kaydediniz. Telafi sınavı başvurularını fakültenize/yüksekokulunuza yapınız.

Bütünleme Sınav Takvimi İçin Lütfen Tıklayınız...