2023-08-04

Veteriner Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hayvan Hastanesinin kuruluş çalışması hızla devam etmektedir. Yaklaşık 6500 m2 kapalı alana sahip kompleks binası, Merkez Müdürlüğü tarafından teslim alınmıştır. Hayvan Hastanesinin makine-teçhizat alım planlaması yapılmış olup, binanın küçük tadilat ve temizlik işleri devam etmektedir. Öte yandan, Hastanenin kurulumu için yasal prosedür başlatılmış olup, eğitim ve idare binasının eğitim-öğretim dönemi başlamadan faaliyete geçirilmesi planlanmaktadır. Hastanenin veteriner sağlık hizmetlerine 2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi içerisinde başlaması öngörülmektedir. Fakültemiz öğrencilerine ve yeni tercih yapacak öğrenci ve velilere duyurulur.

Doç. Dr. Halef DOĞAN

Hayvan Hastanesi Başhekimi