2022-09-14

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Veteriner Fakültesinde, ‘Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Kurumsal Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı’ gerçekleştirildi.

YÖKAK Kurumsal Akreditasyon çalışmaları ve ‘NKÜ 2021 Kurum İç Değerlendirme Raporu’ doğrultusunda birimlerin değerlendirmeye hazırlanması ve kalite süreçlerinin içselleştirilmesi kapsamında düzenlenen toplantı, Birim Kalite Elçilerinin katılımı ile gerçekleşti.

FEF Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Rektör Yardımcısı ve Kalite Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Bülent EKER, Rektör Yardımcısı Yılmaz ÇAKICI ile Birim Kalite Elçileri katıldı.