2022-10-27

Veteriner Fakültesi 2022 Yılı Kurum İçi Birim Dış Değerlendirme Programı gerçekleştirildi.

Üniversitemizin YÖKAK Akredidasyon çalışmaları kapsamında Doç. Dr. Ebru ÖNLER ve Dr. Öğr. Üyesi H.Nusret BULUŞ tarafından Fakültemiz "Kurum İçi Birim Dış Değerlendirme" programı gerçekleştirildi.

Fakülte Dekanımız Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Fakültemiz hakkında ve kalite çalışmaları hakkında bilgi verdi.  Doç. Dr. Ebru ÖNLER, Eğitim Öğretim Komisyonu ve Kalite Elçileri ile birimin hedefleri, paydaşların sürece katılımı ve programların öğrenme çıktıları hakkında sorular sordu. Daha sonra, öğretim elemanları, öğrenciler ve idari personel ile özel görüşmeler gerçekleştirildi. Program sonunda tespitler yapılarak sözlü çıkış bildirimi yapıldı. Fakülte Dekanımız Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, ziyarete gelen Kalite Değerlendirme Ekibine Fakültemize sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.